Tårtor
I våra tårtor använder vi grädde från Grådö mejeri och vid säsong använder vi jordgubbar från Brants i Västerby.
Har Du frågor om tårtor eller vill beställa ring oss!
Maräng- och sockerkaksbotten, nougat, grädde, hasselnötter och banan med riven choklad.
”En prisbelönt tårta som vann första pris inför Hedemoras 550års jubileum år 1996 som även går att få nötfri.”
Jordgubbsmarsipantårta
Sockerkaksbotten, chokladtryffel, vaniljkräm och jordgubbsmousse med marsipan.
”En fräsch blandning”
Chokladbotten, chokladtryffel, vaniljkräm och chokladmousse med chokladöverdrag.
”En tårta för chokladälskare som beställes minst två dagar i förväg”
Sockerkaksbotten, vaniljkräm och grädde med marsipan.
”En riktig klassiker”
Gräddtårta
Sockerkaksbotten, vaniljkräm, hallonsylt och grädde med hallon och blåbär.
”Ett säkert kort”
Sockerkaksbotten, vaniljkräm, chokladbitar och fruktcocktail med marsipan.
”Många kunders favorit”
Sockerkaksbotten, vaniljkräm, päronsylt och päronmousse med chokladöverdragen marsipan.
”Päron och choklad, det gör din dag!”
Maräng- och sockerkaksbotten, vaniljkräm, grädde, chokladbitar och banan med marsipan.
”Om kungen själv får välja”
Sockerkaksbotten, vaniljkräm, grädde och skogsbärsmousse (hallon, blåbär och jordgubb) med marsipan.
”Både snygg och god som bagarna i källarn”
Chokladbotten, vaniljkräm, chokladtryffel, citronmousse och grädde med marsipan.
”En fräsch doldis”
Maräng- och sockerkaksbotten, vaniljkräm, hallongrädde och citron med marsipan.
”Denna tårta såg sitt ljus en kall vinterdag i januari år 2011 när vi firade fem år som ägare av Wienerkonditoriet, en av våra storsäljare!”
Maräng- och sockerkaksbotten, vaniljkräm, hallongrädde och flädermousse med vit chokladtryffel.
”Bagarns egen 50årstårta som beställes minst två dagar i förväg”
Belgisk chokladbotten och mousse.
”Du kan få många olika smaker på din moussetårta som beställes minst två dagar i förväg”
Gräddtårta
Sockerkaksbotten, vaniljkräm, jordgubbssylt och grädde med jordgubbar.
”En riktig sommarklassiker”
Schwartzwaldtårta
Nötmarängbotten och grädde med chokladdekor.
”En tårta utan gluten”
Chokladbotten, vaniljkräm, chokladtryffel, grädde och apelsinmousse med marsipan.
”Den perfekta kombinationen”
Vetebrödsdeg, mandelmassa och grädde.
Säsongsvara