Arkiv

Semmeltårta

Vetebrödsdeg, mandelmassa och grädde. Säsongsvara

Chokladtårta

Chokladbotten, chokladtryffel, vaniljkräm och chokladmousse med chokladöverdrag. ”En tårta för chokladälskare som beställes minst två dagar i förväg”

Jordgubbsmarsipantårta

Jordgubbsmarsipantårta Sockerkaksbotten, chokladtryffel, vaniljkräm och jordgubbsmousse med marsipan. ”En fräsch blandning”

Princesstårta

Sockerkaksbotten, vaniljkräm och grädde med marsipan. ”En riktig klassiker”

Gräddtårta

Gräddtårta Sockerkaksbotten, vaniljkräm, hallonsylt och grädde med hallon och blåbär. ”Ett säkert kort”

Hedemoratårtan

Maräng- och sockerkaksbotten, nougat, grädde, hasselnötter och banan med riven choklad. ”En prisbelönt tårta som vann första pris inför Hedemoras 550års jubileum år 1996 som även går att få nötfri.”

Spansk tårta

Sockerkaksbotten, vaniljkräm, chokladbitar och fruktcocktail med marsipan. ”Många kunders favorit”

Pärontårta

Sockerkaksbotten, vaniljkräm, päronsylt och päronmousse med chokladöverdragen marsipan. ”Päron och choklad, det gör din dag!”

Karl-Gustav

Maräng- och sockerkaksbotten, vaniljkräm, grädde, chokladbitar och banan med marsipan. ”Om kungen själv får välja”

Skogsbärstårta

Sockerkaksbotten, vaniljkräm, grädde och skogsbärsmousse (hallon, blåbär och jordgubb) med marsipan. ”Både snygg och god som bagarna i källarn”